A szavak ereje: áprilisban érkezik a Beerzebub új EP-je

Tűpontosan a 2022-es országgyűlési választások előtt egy nappal, április 2-án adja ki legújabb EP-jét a Beerzebub. A mosonmagyaróvári rap metal/hardcore-zenekar új anyaga A szavak ereje címet kapta, és ez lesz az rendszerkritikus, mindenbe és mindenkibe páros lábbal beleszálló srácok első „teljes hosszúságú” (tehát nem single) kiadványa a 2018-as debütáló MMXVIII EP óta.

A fiúk egy csomó infót a nyakunkba zúdítottak, úgyhogy mi ezt jó magyar virtus módjára be is szolgáltatjuk tőlük:

Április 2-án érkezik az új Beerzebub EP, A SZAVAK EREJE címmel, utóbbi két évünk politikai gondolataival és zenei hatásaival a Metal.hu gondozásában! 5 új dal, egy feldolgozás és némi extra valahonnan a megszűnő közép halvány maradványaiból, direkt üzenettel a komplett politikai elitnek! A barátságos borító Mystreet (Fülöp Viktor) keze munkája, akinek ezúton is hatalmas RESPECT és KÖSZÖNET jár!

A banda egyébként március 18-án a Dürer Kertben premier előtt be is mutatja a lemezt, a Watch My Dying és a Cadaveres vendégeként. A koncerten már beszerezhető lesz az EP fizikai formában, és új merch cuccokkal is készül a csapat, szóval érdemes lesz ellátogatni a bulira.

Hangolódásképp mutatjuk is a legutolsó, méregerős, Korrupt című dalukat, ha még nem tudnád, kire húzd be az ikszet. Bár ezek alapján a srácok annak örülnének a legjobban, ha mindenki félbetépné a szavazólapot és felgyújtaná a fülkét.