A Subscribe nyit a Linkin Parknak a Volton

subscribe

Június 27-én, a Volt fesztivál nulladik napján, a Linkin Park vendégeként végre megtöri két éve tartó csendjét a Subscribe.

A közönségkedvenc budapesti metálcsapat utoljára 2015 augusztusában állt együtt színpadon, amit követően pár évre elvonultak szünetelni. Persze ez csak részben szünet, hiszen a Rage Against the Machine tribute- illetve Useme-bulikon azóta is gyakran össze lehet futni a tagság különböző frakcióival, most viszont eljött az ideje, hogy újra teljes létszámban összeálljanak. Mint mondják:

Azt a megtisztelő felkérést kaptuk a Volt fesztivál szervezőitől, hogy játsszunk a műfaj-ikon Linkin Park előtt, amire természetesen nem tudtunk nemet mondani.

Aki tehát az utóbbi másfél-két évben vigasztalhatatlanul siratta a zenekart, az most végre beláthatja, hogy fölöslegesen tette – még akkor is, ha a csapatnak 2017-ben ez lesz az egyetlen fellépése. Ezen túlmenően viszont már szövögetik a távolabbi terveket is (ugye ott van például az utolsó koncert régóta várt DVD-je), szóval ha eljött az ideje, fogunk még hallani róluk.

Addig is idén nyáron minden Subistának irány Sopron!