A Staind énekese keményen kiosztott pár rajongót, amiért azok egy fiatal lányt taperoltak a koncertjükön!

A Staind énekese, a mindig kemény vágású Aaron Lewis nőtt most egyet a szemünkben. Történt ugyanis, hogy a zenekar a Korn és a Killswitch Engage társaságában koncertezett Kansas városában, mikor Aaron felfigyelt arra, hogy a közönség több tagja is molesztálni kezdett egy rajtuk ‘szörfölő’ lányt. A Something To Remind You című balladát félbeszakítva az énekes ügyesen leszerelte verbálisan a kellemetlenkedőket. Egészen pontosan az alábbi monológot intézte irányukba:

„Rendben, figyeljetek ti kibaszott seggfejek. Az a kibaszott lány ott körülbelül tizenöt éves lehet, és ti szarcsimbókok molesztáljátok őt, miközben a kezetekben van. Ha még egyszer meglátom ezt, Istenemre esküszöm, hogy kipécézlek titeket és szétrúgatom a seggetek a körülöttetek  levőkkel!”

Mondanunk sem kell, hogy a megilletődött srácokkal nem volt további ilyen jellegű probléma a fellépés során. Az esetről amatőr videófelvétel is készült, melyen a konkrét „molesztálás ugyan nem”, de Aaron Lewis monológja teljes egészében megtekinthető, sőt a végül befejezett dalt is meghallgathatjátok.