A Spiritbox énekesnőjével vette újra egyik dalát az Erra

Kicsivel több, mint fél éve jelent meg az Erra ötödik, self-titled lemeze. Ha már pont elfeledkeztél volna róla (ami a minőségét tekintve elég nehéz lenne), akkor most újra elő lehet venni, legalábbis az egyik dalát. Ez a lemez kilencedik trekkje, a Vanish Canvas, amiből a progresszív metalcore-csapat most közzétett egy új verziót, benne egy vendégénekessel, aki nem más, mint napjaink egyik legfelkapottabb énekesnője, Courtney LaPlante, a Spiritbox (most épp) kék hajú szirénje.

Az Erra énekese, JT Cavey így beszélt a közreműködésről:

Még sohasem csináltunk közös dalt senkivel, még azelőtt sem, hogy én megérkeztem a bandába. A Vanish Canvas egy különleges dal Jesse (a zenekar tiszta énekért felelős dalszerző gitárosa – a szerk.) és a banda többi tagja számára. Úgy éreztük, ha egyszer egy dallal meg kell ennek történnie, ez legyen az. Courtney régi barátom és iszonyatosan támogat engem és a zenekart, megtisztelő, hogy ő lehet az első, akivel kollaborálunk.

Természetesen Courtney is megszólalt a felkéréssel kapcsolatban:

JT megkért, hogy énekeljek az egyik dalukban, ami már eleve nagyon megtisztelő és izgalmas lett volna számomra, függetlenül attól, hogy melyik dalt választották nekem. Küldött is egy szerény kis mp3 fájlt „Karlsruhe” címmel, hogy hallgassam meg, és nagyon boldog voltam, amikor megnyomtam a lejátszást és kiderült, hogy a kedvenc Erra-számom, a Vanish Canvas az, és éppen azt a részét kellett felénekelnem, ami a kedvenc mozzanatom az egész lemezről.