A Spiritbox énekesnőjével invitál a táncparkettre a SeeYouSpaceCowboy

Április 19-én jelenik meg a SeeYouSpaceCowboy harmadik nagylemeze, a Coup de Grace, amiről a hihetetlen sebességgel feltörő sasscore-banda most ki is adta az ötödik(!) ízelítőt, a To the Dance Floor for Sheltert. Valószínűleg ez is az eddigiek közül a legnagyobb volumenű, ha csak a vendégénekes személyét vesszük számításba, ő ugyanis nem más, mint Courtney LaPlante a Spiritboxból.

Connie-ék elmondása szerint a dal egy óda az összes emo-dalhoz, amiken felnőttek – maga a barokkos imidzs, a zongorahasználat, meg néhol az énektémák is a korai Panic! at the Discóra hajaznak. A zenekar úgy érezte, hogy ennek a tételnek remekül állna Courtney vokálja, ő pedig kapva kapott az alkalmon, hogy kajabáljon benne kicsit.

A Spiritbox énekesnője egyébként nem az egyetlen, aki közreműködik a lemezen: nothing,nowhere., Kim Dracula és iRis.EXE is feltűnik a dalokban, ezáltal is boostolva kicsit az alternatív szcéna feltörekvőit. Mutatjuk is a friss tételhez készült romantikus klipet, alatta pedig egyben a maradék négy dalt is: