A Silverstein melegít a Billy Talentnek júniusban a Budapest Parkban

Kisebb változás történt a júniusi Budapest Park-os Billy Talent-koncert fellépői közt. Az Of Mice & Men lemondani kényszerült a bulit, mert nem érzik úgy, hogy egy európai turné most kivitelezhető lenne számukra. Így sem kell aggódni, nem marad alapozás nélkül a buli: a stafétabotot a főzenekarhoz hasonlóan szintén kanadai Silverstein veszi át.

Shane Toldék egyébként épp ma jelentették be, hogy 11. nagylemezük Misery Made Me címmel a fellépés előtt egy hónappal, május 6-án jelenik meg. A legújabb dalt mutatjuk is lent, illetve biztosan hoznak még eztazt a lemezről. Persze azt sem szabad elfelejteni, hogy a Billy Talentnek is idén jelent meg a hatodik nagylemeze. A Crisis of Faith egy hónapja jött ki, és habár a srácok egy jóval poprockosabb irányt lőttek be maguknak, nagy valószínűséggel ők is előveszik majd a fejrázós, punk-közeli slágereket is idehaza.

A hivatalos eseménynél mindenki választ kaphat a kérdéseire, azok is, akiknek a zenekar csere miatt már nem okés a buli, meg azok is, akiknek pont emiatt vált kihagyhatatlanná az este.