A Silverstein kiadta eddigi legsúlyosabb dalát a Comeback Kid énekesével

Tovább csepegteti az új dalokat a soron következő lemezéről a Silverstein. Ennek most a legfrissebb állomása, egyben a zenekar valaha kiadott legsúlyosabb tétele – legalábbis ők ezt állítják – a Die Alone. Ehhez mondjuk sikerült is egy igen tekintélyes előadót megnyerniük featként, ő a szintén kanadai Comeback Kid énekese, Andrew Neufeld.

A zenekar torka, Shane Told így fogalmazott az új szám témáját illetően:

A Die Alone azt a kiegyensúlyozatlan erőviszonyt taglalja, amely gyakran előfordul az egyoldalú kapcsolatokban – amikor az egyik toxikus személy irányítja a másikat. Klasszikus felállás, de az elmúlt években többször is szembesültünk azzal, hogy milyen óriási károkat tud okozni a félretájékoztatás és mások hatalmas elvárásai: így viselkedj, úgy szavazz vagy csak legyél egy negatív ügy bábja.

Shane még azt is hozzátette, hogy szinte első pillanattól tudta, hogy Andrew-t szeretné, hogy hozzátegye a magáét a dalhoz. Hogy ez hogy valósult meg, azt idelent leellenőrizheted.

A zenekar új albuma, a Misery Made Me május 6-án jelenik meg, utána pedig a srácok június 8-án a Budapest Parkban koncerteznekBilly Talent előtt.