A semmiből robbant be az Architects új száma

architects-2017-press-pic-supplied[1]

Teljesen váratlanul új dalt dobott ki az Architects. A ma délelőtt debütált Doomsday című darab az angol banda első megjelenése gitárosuk, Tom Searle tavalyi halála óta. A dal alapjai még az ő hagyatékából valók, de ahogy a testvére, a dobos Dan friss tweetjeiből kiderül, a banda már nélküle fejezte be és vette fel a számot nemrég:

A Doomsday egy olyan dal, amit még Tom kezdett el írni, de soha nem tudta befejezni. Helyette befejezni óriási felelősség volt. Remélem, mindenkinek tetszik.

A Doomsday nem egy kész albumról való. Csak egy dal. Csak a kezdet. Ezzel mutatjuk meg mindenkinek, hogy van még jövőnk.

Dan korábban már elmondta, hogy a zenekar már Tom nélkül is írt néhány dalt, és a múlt havi budapesti koncertjükből is világosan látszott, hogy lassan túllépnek zeneszerzőjük és testvérük elvesztésén, a kérdés már csak annyi, hogy ennek mikor lesz hallható eredménye.

Addig viszont örüljünk annak, hogy a Doomsday egy kicsit visszahozza közénk Tomot, meg annak, hogy Stuart Birchall ilyen erős videót rendezett hozzá: