A Nuskull Magazin bemutatja: hallgasd meg a Kimondhatatlan bemutatkozó dalát!

12988100_10206137881299044_1798478906_n

KIMONDHATATLAN || FACEBOOK

Tovább folytatjuk a tavaszi premieráradatunkat, amely során két hét alatt már a negyedik bemutatónkat tartjuk, a mostani állomásunk, a Kimondhatatlan underground felületünkhöz hűen egy nagyon reményteljes formációnak tűnik, amely zeneszerzési- és hangzásvilágbeli stilisztikáit, valamint szövegvilágát tekintve markánsan kapaszkodik az elmúlt években hallható és tapasztalható magyar hardcore hullámhoz.

A Kimondhatatlan 2015 őszén alakult meg Szegeden, méghozzá két helybélinek mondható formáció, a Sudden Idea és a Chasing Rainbows romjain született meg a zenekar a két csapat egykori tagjaiból. A felállás jelenleg a következő: Lázár Balázs (ének), Nagy Gábor (gitár), Kerekes Norbert (gitár). Vigh Norbert (basszusgitár) és Takács Dániel (dobok). A zenekarnak ez a legelső bemutatkozó anyaga, méghozzá a Folytonosság című EP címadó tétele, amelyen a most bemutatkozó szám mellett még két dal fog helyet kapni. A zenekar érdekes névválasztásáról a banda dobosa, Takács Dániel a következőt mondta el nekünk: „A név ötletét az adta, hogy olyan érzéseket akarunk közvetíteni mind zeneileg, mint pedig szövegileg, amit a legtöbb ember kimondhatatlannak gondol, és magába fojt.” A fiúk első dala magában hordoz rengeteg olyan hardcore vonalat, amit az elmúlt pár évben hallhattunk, ahogy ők maguk, így mi sem igazán akarjuk korlátok közé helyezni őket, mert az alap, amelyet az első dalban hallhatunk bőven ad egyfajta műfaji szabadságot is a fiúknak. A Folytonosság című, most debütáló dalt a zenekar a kecskeméti Area 51 stúdióban rögzítette, a felvételek Nagy Zsolt felügyelete alatt készültek, a mix, maszter pedig Kiss József munkája, akiknek itt is köszönetet mond a zenekar. A Kimondhatatlan továbbá köszönetet mond a csodálatos borító megfestéséért Nagy-Kálozi Annának, valamint Rivasz Gergőnek, aki a premierben található videóért felelős. 

A fiúk legközelebb április 23-án játszanak a Rongy Kocsmában a Suncity Booking szervezésében Szegeden, utána pedig szeretnének minél több helyen megfordulni az országban, őket idézve: „minél több helyen kimondhatjuk a kimondhatatlant!”

FACEBOOK EVENT: CEDRON (SWE)/ Brokenthread/ Mirror Twin/ Kimondhatatlan/ The Final Straw /dupla lemezbemutató/ Rongy Kocsma/Szeged

KIMONDHATATLAN – FOLYTONOSSÁG