A Nova Rock közzétette az idei napi bontását

Mint minden évben, idén is a Nova Rock az egyik legnagyobb nemzetközi nyárindító fesztivál, amit a jövő hétvégén, június 7. és 10. között rendeznek meg az osztrák-magyar határ túloldalán fekvő Nickelsdorfban. A fesztivál most közzétette a teljes program napi bontását, ami a honlapon elérhető és le is tölthető.

Ebben az évben is elég változatosra sikeredett a felhozatal, így szinte minden műfaj rajongói találnak kedvükre valót. Lehet majd bólogatni többek között a Slipknotra, a Disturbedre, a Papa Roachra és az Amon Amarthra. A modern metal(core) rajongói is örülhetnek: lesz Parkway Drive, Electric Callboy, a már Josh Middleton nélküli Architects, végre nagyszínpadon lép fel a friss lemezes osztrák slágergyáros All Faces Down és tarol az áprilisban nálunk járt olasz Dead Like Juliet (akiknek egyik klipjükben kiemelt szerepet kapott Orbán Viktor). A punkok sem maradnak ki a jóból, ugyanis jön a búcsúzó Sum 41, a Simple Plan vagy épp a Pup. Az eszelősebb zenék világába kalauzol a Meshuggah, a Stray From the Path vagy a japán Paledusk, az igazi klasszikusokra vágyóknak pedig ott lesz a Tenacious D, a The Prodigy, a Scooter és az indiai Bloodywood.

További részletek a Facebook-eseményben, jegyek szintén a fesztivál weblapján, kedvcsinálóként pedig itt van néhány zenekar klipje, akiket mindenképpen érdemes megnézni, valamint a tavalyi aftermovie.