A Night Verses mostantól egy instrumentális trió

night verses

Egyszerre szomorú és örömteli hírek érkeztek a fantasztikus Night Verses zenekartól: a banda tegnap bejelentette, hogy megválnak aranytorkú énekesüktől, Douglas Robinsontól, és instrumentális trióként állnak neki a harmadik albumuk felvételének. Mindezt az alábbi közleményben tudatták:

A mai naptól fogva mi (Aric, Nick és Reilly) a Night Verses zenekart instrumentális trióként visszük tovább. Erre az elhatározásra Douglas-szel közösen jutottunk, és higgyétek el, mindannyiunk számára ez a legjobb módja annak, hogy előrelépjünk. Meg szeretnénk ragadni az alkalmat, hogy ne csak egyszerűen megköszönjük Douglas elkötelezettségét és a zenekarba fektetett munkáját az elmúlt bő 5 évben, hanem azt is elismerjük, mennyire fontos szerepe volt a zenekar alapításában. Több száz koncertet játszottunk együtt a világ körül, és olyan műveket alkottunk, amelyekre örökre büszkék leszünk.

Köszönjük a csapatunknak és mindenkinek az Equal Vision / Graphic Nature kiadóknál a folyamatos támogatásért, de legfőképp köszönjük nektek a nem lankadó érdeklődést, és hogy elolvassátok ezt.

Ebben a hónapban kezdjük el harmadik nagylemezünk felvételeit, amiben Will Putney lesz segítségünkre.
Itt egy kis ízelítő, hogy min is dolgozunk. A megjelenés előtt még jelentkezünk pár hasonló videóval.

Az első részlet fantasztikusnak tűnik, szóval izgatottan várjuk az új anyagot, de közben végtelenül szomorúak is vagyunk, hogy énekes(ük) nélkül folytatja további munkáját a zenekar. 2013-ban a Night Verses első nagylemeze az év végi listánkon egészen a dobogó második fokáig jutott, a tavalyi második album pedig szintén hozta a tőlük elvárható szintet. Félünk, hogy a változások a zenekar végét, vagy elszürkülését jelentik, de ne legyen igazunk.