A Napalm Death és a Crowbar együtt szántja be a Dürert jövő februárban

Az már szinte hagyomány, hogy a világ leghíresebb grindcore-zenekara, a Napalm Death szinte úton-útfélen beköszön hazánkba is – belső poén a napalmosok körében, hogy ezt általában február 14-én, a szerelmesek napján szokták megejteni. Jövőre is jönnek hozzánk, azonban a hagyománnyal szakítva most egy héttel később, február 20-án veszik majd be a Dürer Kertet.

Barney-éktól az is megszokott még, hogy nem annyira megszokott nevekkel lépnek egy színpadra – volt már, hogy a The Black Dahlia Murderrel co-headline-oltak, de az is megesett, hogy a Volbeat előzenekara voltak! A zenekar most a sludge-legenda Crowbart hozza magával, és hogy az átlagéletkor ne legyen ötven és hatvan közt, két fiatalabb bandát is beújítanak vendégnek: az egyik az új lemezes powerviolence/noise közönségkedvenc Full of Hell, a másik pedig az idei debütlemezén a „bimboviolence”-et humorral és death metallal tálaló Brat.

A jegyértékesítés már el is indult 2025 egyik legsúlyosabb bulijára (nem Shane, Kirk vagy Cameron miatt!), a jegylinkért és egyéb tudnivalókért irány a facebookos event!

Fotók: Somogyi Lajos – Bands Through the Lens