A nagymama, aki a közönségen szörfölt egy Whitechapel-koncerten

Ez csak egy szakasza az életednek, majd kinövöd!

Biztos te is megkaptad ezt anno a szüleidtől, amikor azon kaptak, hogy csúnya, rossz, sátános metalra bólogatsz a szobádban. Aztán csak nem nőtted ki, teltek az évek, elmúltál 30, 40, 50 meg még ki tudja hány éves, és még mindig rázod a maradék hajszálaidat a cudar riffekre.

Hasonló „soha fel nem növést” tanúsított az a nagymama korú idős hölgy, aki Észak-Karolinában elment a Whitechapel koncertjére, ahol a közönség fel is kapta a feje fölé és meg is szörföltette, amit a néni látszólag felettébb mód élvezett is. Azt nem tudni, hogy az agg rajongó – akiről maga a zenekar posztolt egy videót az X-re – kihez tartozott, mindenesetre egészen biztosak lehetünk benne, hogy utána hazament, és minimum háromszor mert még egy adag kaját az unokáinak.

Jó hír lehet a többi metalos nagyinak, hogy az új albumára totál otromba dalokkal készülő Phil Bozemanék jelenleg olyan nevekkel turnéznak, mint a Lorna Shore, az új lemezes Kublai Khan és a Sanguisugabogg. Ennyiért csak megéri, hogy előkerüljön a fekete póló mellett a sérvkötő is a szekrényből.