A múltat és a jövőt megformáló két torony – Új klipes dal a Fit for an Autopsytól

Már a célegyenesben van a Fit for an Autopsy hatodik nagylemeze. Az Oh What the Future Holds egészen pontosan január 14-én érkezik, a New Jersey-i deathcore-brigád pedig most ki is adta hozzá az utolsó ízelítőt Two Towers címmel, ami minden szempontból egy különleges darab.

A szám egy akkora Deftones worshippel indít, hogy azt tanítani kéne a Chino Moreno Akadémián, és a továbbiakban sem veszít abból a melankolikus deathcore-hangzásból, amit idén a Whitechapel próbált kisebb-nagyobb sikerrel meghonosítani. Emellett egy zaklatott képi világú animációs klip is készült a tételhez, amit Frankie Nasso rendezett (Asking Alexandria, Parkway Drive, Body Count). A zenekar így írta körül a két torony jelentését:

A Two Towers egy absztrakt történet, amely a múltbeli és a jövőbeli éned utazását követi nyomon, és azokat az erőket, amelyek széthúzzák őket. Felismervén, hogy a kettő találkozása lehetetlen, az ember szembesül a valósággal és elfogadja, hogy vannak dolgok, amiken nem lehet változtatni. Ez a dal kissé kívül esett a komfortzónánkon, de szórakoztató kihívás volt egy ilyen egyedi tételt készíteni a lemezre.

A zenekar a tervek szerint május 21-én Budapesten, a Barba Negrában koncertezik. További fellépők az Enterprise Earth, az Une Misére, a Great American Ghost és a Sentinels.