A Malevolence milánói koncertjén valaki kamumörcsöt árult, a zenekar megcsinálta ugyanazt a pólót, és ugyanannyiért adja

Két dolog egészen biztos a brit Malevolence-szel kapcsolatban: a srácok iszonyat humoruknál vannak, valamint imádnak fura és/vagy trash mörcsöket kiadni. Ennek okán a banda történetében különleges napként lesz elkönyvelve 2023. február 19., amikor is a Heaven Shall Burnnel, a Triviummal és Obituaryvel közös EU-turnéjuk – pár nappal a csalódást keltő budapesti megálló után – Milánóba ért, a srácok pedig elmondásuk alapján először találkoztak bootleg (kamu, hamisított, utángyártott) Malevolence-mörccsel.

Az árusok ráadásul olyannyira nem voltak szívbajosak, hogy konkrétan a helyszín előtt, a zenekarok turnébuszainál állították fel a standjukat. Persze a brit hácéseket se kell félteni: balhé helyett inkább beálltak pózolni a portékával, és ahogy a képeiken is látszik, rajtuk kívül a másik három banda is kapott saját kelmét. A srácok így élték meg a pillanatot:

Hivatalosan is a csúcsra értünk!

A fotók feltöltése után annyi megkeresés érte a bandát, hogy végül beleálltak, és Malevolence x Milan Bootleggers néven legyártottak 100 darabot ugyanabból a libafos-színű pólóból, amit pontosan ugyanannyiért árulnak, mint a szélhámosok (a cikk írásakor még mindig elérhető). Így is kell – az üt először, aki igazán nagyot üt. És először.