A Lifeforce adja ki az All But One debütlemezét

December közepén mutatkozott be Bodor Máté gitáros (Leander Kills, Alestorm) új, nemzetközi felállású csapata, az All But One, ráadásul rögtön egy olyan erős dallal, amihez hasonlót itthonról jó ideje nemigen hallottunk a technikás-szaggatós-slágeres modern metal vonalon. A remek kezdésnek meg is lett az eredménye: Mátéék a napokban leigazoltak a német Lifeforce kiadóhoz (akiktől annak idején a Caliban és a Heaven Shall Burn, vagy a Trivium is indult), náluk fog megjelenni április végén az All But One régóta készülő debütlemeze. Az idáig vezető utat a csapat így foglalja össze:

A zenekart 2014-ben Bodor Máté álmodta meg, majd kamaszkori legjobb barátjának, a basszuson játszó Lerch Péternek mutatta meg az első demókat, akinek már azonnal annyira megtetszettek a dalok, hogy Máté elhatározta: lemezzé formálja megannyi ötletét.A lemez írása közben körvonalazódott, hogy egy nemzetközi színvonalú zenekar létrehozása a cél, ebből kifolyólag esett a választás külföldi zenészekre. Elsőként Alapi Károly került a zenekarba, akinek habár a neve magyarosan cseng, de Belgiumban nőtt fel francia anyanyelvűként, ezért a közös nyelv vele is, mint a többiekkel később, az angol lett. Ezek után Christian Bass (Heaven Shall Burn) került képbe, aki nemzetközi szinten elismert dobos, megannyi turnén és fesztiválon zenélt, így azon túl, hogy egy németországi stúdióban feldobolta a lemezt, rengeteg jó tanáccsal segíti a zenekart. Mindeközben Máté felvette a kapcsolatot régi barátjával, Joeseph Carter-Hawkinssel, akivel még a londoni ICPM (The Institute of Contemporary Music Performance) zenei főiskola gitárszakán ismerkedett meg, és megkérdezte, hogy vállalná-e az énekesi pozíciót. Persze egyből beleszeretett ő is a dalokba, így miután megírta az énektémákat, felénekelte régi barátjánál, a Sikth-ből jól ismert Justin Hillnél, aki később a lemez mastereit is készítette.

A Square One címmel érkező album kiadásának pontos dátumát későbbre ígéri a csapat, addig is itt a bemutatkozó Little White Lies klipje, illetve egy másik dal felvétele a decemberi A38-as debütáló buliról.