A letlive. 2025-ben visszatér egy búcsúturnéra

Immáron hét éve, hogy a 2010-es évek egyik legfontosabb poszt-hardcore zenekara, a letlive. egyik pillanatról a másikra végleg elcsendesült, óriási tátongó űrt hagyva maga után. 12 éves pályafutása során a zenekear négy nagy- és egy kislemezt, meg egy demót termelt ki, és megannyi fiatal – főleg utánuk érkező – bandára és előadóra voltak hatással. Bár a poszt-letlive. érát valószínűleg az énekes Jason Aalon Butler tudta leginkább meglovagolni a Fever 333-vel, sok rajongó máig az anyazenekarral találja meg az igazi kapcsolódást.

Most ez egy rövid időre újra fellángolhat, ugyanis a zenekar április 17-én újra megszólalt és egy tömör posztban úgy fogalmazott, hogy

jövőre visszatérnek, hogy elköszönjenek mindazoktól, akiktől nem sikerült – vagyis az összes rajongójuktól.

Ehhez koncertszervezők segítségét kérik a világ minden tájáról, hogy vegyék fel velük a kapcsolatot, hogy 2025-ben lehetőleg minél több helyen tudjanak megőrülni még egyszer, utoljára.

Emellett a zenekar az idén 11 éves, lényegében az áttörést meghozó The Blackest Beautiful lemezét is újrakevertette, újramasztereltette és teljes egészében ráncfelvarratta, amivel szintén hamarosan meglepnek minket. Örülünk, Vincent?