A Kublai Khan és a Malevolence frontemberei acsarkodnak a Lamb of God újravett klasszikusában

Idén tölti be a huszat a Lamb of God negyedik nagylemeze, as Ashes of the Wake, ennek örömére a groove metal-banda egy masszív újrakiadással hajt fejet az áttörést meghozó kiadvány előtt. Az alap dalokon, demókon, élő felvételeken, Health– és Godflesh-remixeken túl még lesz egy különleges kollab is, amit hála a zenekar jófejségének, már meg is hallgathatunk.

Ez nem más, mint az eredetileg csupán a lemez japán kiadásán fellelhető b-oldalas trekk, az Another Nail for Your Coffin újragondolása. A buli viszont itt nem áll meg, Randy Blythe helyét ugyanis két igazi nehézsúlyú kajabátor vette át a tételen, név szerint Matt Honeycutt a Kublai Khan TX-ből és Alex Taylor a hamarosan újra Budapesten koncertező Malevolence-ből. Így azért már más a dolgok fekvése, ugye?

Blythe egyébként így fogalmazott arról, hogy mit gondol a régi cuccok leporolásáról, illetve magáról az aktuális kollabról a srácokkal:

Nem vagyok nagy híve annak, hogy újra felvegyük a meglévő anyagainkat – a régi dalok egy pillanatfelvételek arról, hogy hol voltunk akkoriban zenekarként, jóban-rosszban. De amikor felmerült az ötlet, hogy egy vendégénekes újraénekelje az Another Nail for Your Coffinban a részeimet, azonnal beleegyeztem, különösen ha két fiatalabb nagyágyúval tudunk új megközelítést adni a dalnak. Bárki, aki látta már a Malevolence-t és a Kublai Khan TX-et, tudja, hogy Alex és Matt mekkorát zúz – megtiszteltetés, hogy ezek a srácok új életet visznek a tételbe húsz évvel azután, hogy először felvettük.

Az anyag digitális és fizikai kiadása is július 19-én érkezik az Epic és a Legacy Recordstól.