A Korn énekese kisállatpórázokat dob piacra

A múltkori literális Spiritbox-mörcsnél már hüledeztem egy sort azon, hogy a zenészeknek és zenekaroknak lassan már meg se kell erőltetniük magukat, ha elő akarnak állni valami frappáns holmival, elég, ha csak eljátszanak a nevükkel vagy bármelyik albumuk, számuk címével, és máris csing-csing, profit. Nos, nem tudni, hogy Jonathan Davisnek, a Korn frontemberének a „tyúk” volt-e meg előbb, vagy a „tojás”, mindenesetre a zenész úgy döntött, hogy beszáll a kisállatpóráz-/nyakörv-/hámbizniszbe és piacra dobja saját márkáját, ami a *dobpergés* Freak on a Leash nevet kapta (magyarul ez nagyjából annyit tesz, hogy „pórázra között szörnyszülött”).

Ha sikerült felocsúdni az egyszerre hihetetlenül frappáns és borzasztóan evidens gagből, akkor nyilvánvalóan tudod, hogy a nevet a banda mindmáig egyik leghíresebb azonos című dala ihlette, az 1998-as Follow the Leader lemezről. A poén rész eddig tart, mert Jonathan elmondása szerint itt maximálisan prémium cuccokról van szó, aminek első kollekcióját egyenesen az énekes maga dizájnolta meg, hogy a lehető legkényelmesebb és legstrapabíróbb holmikat hordhassák kis kedvenceink. A portékák egyébként a zenész két nagy kedvencét, a rockzenét és a horrort tükrözik majd külcsínben.

A márka október 28-én startol, a weboldalon fel is lehet iratkozni, hogy minél több infót lehessen megtudni a kollekciókról, szállításról, miegyébről, illetve még egy nyereményjátékban is részt lehet venni. Mi addig is elfogadjuk, hogy tényleg nincs már határ a mörcspiacon, és türelmesen várjuk, mire a Slipknot előrukkol egy memóriaserkentő vitaminnal Before I Forget néven.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jonathan Davis (@officialjonathandavis) által megosztott bejegyzés