A Knocked Loose gitárosa énekel a Wristmeetrazor új klipjében

Június 11-én érkezik a Wristmeetrazor második nagylemeze, a Replica of a Strange Love a Prosthetic Records gondozásában. A metalcore-csapat ezúttal sem veszi könnyedre a figurát: rémálmaik legsötétebb bugyrait tárják a hallgatók elé, és teszik ezt az album legelső ízelítőjével, a Last Tango in Parisszel. Az egyszerre dallamos és agresszív számhoz nem kisebb nevet kértek fel vendégként, mint a Knocked Loose gitáros/vokalistáját, Isaac Hale-t, akinek ez az album lesz a produceri debütálása. Justin Fornof, a zenekar énekese és bőgőse így fogalmazott dalról:

A Last Tango in Paris a vágyról és az élvezetről szól, egyfajta nihilista lencsén keresztül szemlélve. Fontosnak éreztem, hogy írjunk egy olyan számot, amely az önelégültség hiábavalóságát hangsúlyozza. Ettől a daltól az első naptól fogva izgatottak voltunk, amikor elkezdtük írni a lemezt, és Isaac vokálja sokat hozzáadott a végtermékhez.

Hale hozzátette:

Úgy gondolom, hogy a Tangóban való szereplésem legmenőbb része az, hogy ott voltam a dal megalkotásánál. Ez a szám már a kezdetek óta nagy izgalomban tartott minket. Új távlatokat nyitott a zenekar munkásságában és tudtuk, hogy klipet kell kapnia. A pillanat hevében kértek meg, hogy énekeljek rajta, de így is kellett lennie, mert ez volt a legizgalmasabb dalunk, amit együtt készítettünk. Nem lehetek eléggé hálás a srácoknak, hogy szerepelhettem a számban és a klipben is. Elég király részt venni valami olyanban, aminek amúgy is a rajongója vagy.

Alább mutatjuk a dallistát, a klipet és a borítót is.

1. Our Distress Entwined
2. Last Tango in Paris
3. Sycophant
4. Nietzsche Is Dead
5. Love’s Labor’s Lost
6. Anemic (The Same Six Words)
7. Eyes of Sulfide
8. Dies Irae
9. 99 & 44/100
10. A Fractured Dovetail Romance
11. This Summer’s Sorrow II: Growing Old in the Waiting Place
12. All The Way Alive