A képmutató Insta-világról írt dalt a győri Devoid

Az egy éve debütált győri Devoid időközben több tagcserén is átesett, ám ez nem tudta megtörni a srácok lendületét. Olyannyira nem, hogy a modern metal/hardcore-banda nemsokára kiadja az első nagylemezét, amiről már az első klipes dal is megjelent. A vértől csöpögős, hullavonszolós videóval megtámogatott Fake Gleam üzenetéről így nyilatkozott a zenekar:

A szám mindazon nőknek szól, akik egy picit is elkeseredettek, akik talán úgy érzik, hogy az életük nem teljes, mert a kibaszott Insta és társai mindent elömlesztenek az álluxuséletes gennyes csillogó hazugsággal. Iszonyatosan károsnak és morálrombolónak gondoljuk azt, hogy egy-két teljesítmény és agy nélküli ribanc formálja a közízlést azzal, hogy bizonyos szolgáltatásokért cserébe folyamatosan a haját túrja az azúrkék tengerparton egy beállított képen. Mert a valóság az rohadtul nem az, hogy az egyik nap monacói sétányon pucsítok valami kabrióban, a másik nap meg a spanyol riviérán hempergek. A valóság az a svájcifrank-alapú hitel a panel nyolcadikon, műszak után kétnapos szottyos krumplis tésztával. Iszonyatosan elkeserítő, hogy ez a sekélyes, teljesítmény nélküli élet sokaknak a mérvadó és hasonló módon szeretnének felszínes kapcsolatokat megélni.

A zenekart legközelebb november 23-án a Don Gatto tizedik születésnapján lehet megnézni a Dürer Kertben. Minden további infót az eseménynél megtalálsz.