A Kælan Mikla billentyűse vendégeskedik a londoni Zetra új, darkos víziójában

Nem hibáztatlak, ha hirtelen lövésed sincs arról, hogy kikről van szó: a fiatal és titokzatos Zetra a londoni éjszakák új jövevénye, és a Kisst vagy a black metal-bandákat idéző corpse paint senkit se tévesszen meg, itt jóval inkább a gótikus, poszt-punkos cipőbámulós zene uralkodik, olyan előadók hagyatékából merítve, mint a Slowdive, a Type O Negative, vagy épp a frissebbek terén az Alcest.

A páros idén szeptember 13-án adja ki self-titled debütlemezét, amiről most befutott a harmadik dal is, a Shatter the Mountain. A dal különlegessége, hogy az izlandi Kælan Mikla billentyűse, Sólveig Matthildur énekel benne pár sort. A Zetrának nem csak őt sikerült egyébként megnyernie a lemezre, egy korábban kiadott dalban a Svalbardból Serena Cherry screamelget, míg lesz még egy trekk az idei Fekete Zajon fellépő Unto Others Gabriel Francójával is.

A dark wave-duó az anyag megjelenése után nem sokkal nálunk is bemutatkozik, teszik ezt ráadásul a Health és a Gost oldalán. Az A38-as buliig lehet magolni ezeket a dalokat – meg majd kicsivel később az egész anyagot.