A Jinjer énekesnője nem tudja, miről írjon dalokat a következő lemezre

Valószínűleg a zenészember egyik legnagyobb félelme a kreatív/alkotói válság vagy egész egyszerűen a kiégés – ennek ellenére időről-időre óhatatlanul is meg kell küzdeniük valamelyikkel. Hasonló „élményeiről” számolt be Tatiana Shmaylyuk, a Jinjer énekesnője is a brit Metal Hammernek adott friss interjújában.

Ezek alapján Tati magánélete nem annyira „metal”, mint azt sokan sejtik, és jelenleg kisebb gondja is nagyobb annál, hogy írni tudjon. Erre példaként az adófizetést és a személyes problémáit hozta fel. Ezekből pedig elmondása szerint egyáltalán nem tud inspirálódni. Arra a kérdésre, hogy miért nem az ebből eredő stresszre reflektál, az énekesnő azt a választ adta:

Megtehetném, de az nem lenne túl költői. A feszültség megöli a művészt.

Ehhez hozzátette, hogy amikor próbálja rendezni a dolgokat a fejében, akkor mindig a God Amet énekli az Alice in Chainstől, annak is egy külön sorát, miszerint „World dies, I still pay taxes”, vagyis ha a világ elpusztul, én akkor is csak fizetem tovább az adót.

Bár úgy tűnhet, hogy a 2021-es Wallflowers lemezük van már olyan régi, hogy Tati és a banda nyaka körül elkezdhet szorulni a hurok, igazából a zenekar sosem volt még olyan sikeres és hozzáférhető, mint jelenleg: olyan zenekarok turnétársai voltak, mint a Disturbed vagy a Bullet for My Valentine, emellett saját körútjaik is vannak Amerika-szerte, jövő hónapban pedig kijön egy élő albumuk is. Ami pedig minket is vaskosan érint: a hozzánk szinte már hazajáró zenekar kíséri végső európai útjára a nemrég feloszlását bejelentő Sepulturát, aminek magyar állomása is lesz, november 17-én a Barba Negrában. Szóval ilyen aduk mellett talán nem is kell annyira siettetni azt a dalszerzést.