A Horizon Music Booking és az Emptiness Booking bemutatja: And So I Watch You From Afar, Tangled Thoughts Of Leaving, Solkyri, Mylets és Rosa Parks a Dürer Kertben

2015. május 21. @ Budapest, Dürer Kert
Kapunyitás: 19:00 || Belépő: 3.000/3.600 HUF
A koncert facebook eseménye:
AND SO I WATCH YOU FROM AFAR (NIR), TANGLED THOUGHTS OF LEAVING (AUS), SOLKYRI (AUS), MYLETS (USA), ROSA PARKS

Megkezdődött a vizsgaidőszak/pótlási hét/leadás/pótleadások/ félévvégi szívás, vagy csak a szokásos munkahelyi strapa és stressz cincálja szét az ember idegeit… Ez az este egy kis időre mindent elfeledtet: And So I Watch You From Afar, Tangled Thoughts Of Leaving, Solkyri, Mylets és Rosa Parks (hú de sokáig tartott leírni), ez mind csütörtökön a Dürer Kertben! Nem győzhetünk hálát adni az Emptiness Bookingnak és a Horizon Musicnak, hogy ezt a bulit képesek voltak összehozni! Poszt-rock orgia várható, a megjelenés kötelező!

ROSA PARKS (HUN)

A győri Rosa Parks fogja nyitni az estét, kellőképp fellelkesítve a kezdésre érkezőket. Az alapvetően poszt alapokra építő banda Black Is The Color Of Bondage, Blue Is The Past című albumával robbant be a hazai undergroundba, anno 2010-ben. Tavalyi I Scream, You Scream, We All Scream For Mainstream című albumával újabb színt csempészett, addig sem szürke zenei világába, a fiúk határtalan kreativitásáról tanúskodik, matekos, punkos, posztos shoegazes. Csak annyit mondhatok, hogy gyertek időben!

SOLKYRI (AUS)

Az este egyik ausztrál fellépője a fent említett zenekar, akik honfitársaikkal a Tangled Thoughts of Leaving-gel turnéznak együtt. 2006-ban alakultak, áprilisban megjelent második nagylemezük a Sad Boys Club címre hallgat és egyszerűen zseniális, valószínűleg sok dalt fogunk hallani róla. Energikus, vidám, ambientes hatások, itt is előjönnek a matekos témák. Jókedvre derít és üdítően szórakoztat.

TANGLED THOUGHTS OF LEAVING (AUS)

A másik ausztrál zenekar az este folyamán, akik nem igazán az élet napos oldaláról zenélnek. Jazz-es, drone-os hatásokkal tűzdelt poszt doom rockjuk érzelmes és lehengerlő. Turnéztak már a This Will Destroy You-val és a 65daysofstatic előtt is játszottak már. Nekik is a múlt hónapban jelent meg új lemezük Yield to Despair címmel. Monumentális hosszúságú szerzemények jellemzik, kreatív dallamépítés és komolyság.

MYLETS

10952094_910867988957567_1021608737996602912_n

Az And So I Watch You From Afar oldalán turnézó loop rockban utazó Henry Kohen is ellátogat hozzánk Amerikából. Pedálonlépkedős gombnyomogatós, matekozós és kreativitást nem mellőző előadást várhatunk a húszas éveinek elején járó fiatalembertől, melyben az ének is nagy szerepet kap. Azt hiszem bemutatkozása teljes mértékben lefedi munkásságát:” Mylets is Henry Kohen, Henry Kohen writes the music, Henry Kohen plays the instruments, Henry Kohen writes the words, Henry Kohen sings the words ,Henry Kohen plays the songs live”.

AND SO I WATCH YOU FROM AFAR

11205996_10153280572526323_7857084222389914473_n

Az este fő attrakciója az ír ASIWYFA, 2005-ös fennállása óta 4 albumon van túl. Heirs című korongjuk friss és ropogós. A négytagú poszt / matek instrumentális zenekar 2009-ben adta ki első lemezét és azóta egyre jobban kezdi megtalálni saját hangzását. Annak ellenére, hogy legtöbb szerzeményük mellőzi az éneket, ha arról van szó, képesek egy-egy fülbemászó vokál becsempészésére is. Hosszú és fülkényeztető este elé nézünk. Vidám, kreatív káosz, dallamokba öntve!

Az estét kifejezetten érettségizőknek ajánljuk, mert orbitális matek kiképzésnek leszünk fültanúi. Gyertek sokan!