A Health most a Lamb of Goddal adott ki közös dalt

Megérkezett a harmadik kedvcsináló dal és vele együtt minden tudnivaló a Health április 8-án megjelenő kollab-lemezéhez, ami a 2020-as Disco4 :: Part I egyenes folytatása lesz.

A másfél éve megjelent lemezre a Los Angeles-i noise/industrial-trió olyan neveket gereblyézett össze anno, mint a Full of Hell, Ghostemane, Perturbator, vagy a Youth Code, és ha azt hitted, hogy a Part II-n lejjebb adnak a minőségből, akkor igen nagyot tévedtél – már csak azért is, mert a Nine Inch Nails, Poppy és Perturbator már biztos befutók voltak az új lemezen. Melléjük most olyanok sorakoznak még fel, mint a The Body, a Street Sects, a Ho99o9 és cikkünk (egyik) főszereplője: a Lamb of God. Azt, hogy a richmondi groove metal-atyaúristeneket mivel sikerült befűzni ebbe a sokszor szinti uralta, földtől elrugaszkodott, lebegős környezetbe, mindenkinek a fantáziájára bízom.

A közös trekk, a Cold Blood már meg is hallgatható, illetve kapott egy elég elvont animált klipet is. A dal olyan, mintha a két zenekar egy-egy száma lenne összemashupolva, viszont ennek ellenére meglepően jól működik az egész. Idelent mutatjuk is, rögtön a csemegézni való dallista után:

  1. Dead Flowers (feat. Poppy)
  2. Isn’t Everyone (feat. Nine Inch Nails)
  3. Murder Death Kill (feat. Ada Rook x PlayThatBoiZay)
  4. Identity (feat. Maenad Veyl)
  5. Cold Blood (feat. Lamb of God)
  6. AD 1000 (feat. The Body)
  7. Pagan-Iconz (feat. Backxwash x Ho99o9)
  8. The Joy of Sect (feat. Street Sects)
  9. Still Breathing (feat. Ekkstacy)
  10. No Escape (feat. The Neighborhood)
  11. Excess (feat. Perturbator)
  12. These Days 2.0.2.1.