A Harmed új dala egy nettó rémálomdiszkó

Új dallal jelentkezett hazánk egyik leginkább előremutató és formabontó bandája, a Harmed. A srácok általában kiválóan ellensúlyozzák a nem túl harsány és aktív szereplést és médiajelenlétet az állakat leejtő zenéjükkel. Ez most sincs másképp, a Will You Let Me Die? a zenekar első friss ténykedése a tavalyi zseniális első – egyben visszatérő – nagylemezük után, és a ismét sikerült szintet ugraniuk, ugyanis arra nem sokan számíthattunk, hogy

az új dal egy indusztriális, lüktető elektronikájú lázálom, amibe egy árva breakdown se került.

Valószínűleg a Harmed azon kevesek egyike a hazai porondon, akik gitárok nélkül is képesek egy teljesen elborult és klausztrofób hatást kiváltani. Ehhez remekül társul a minimalista klip is, amiben a tetoválásai alapján Rockov Milán énekest látjuk, ahogy egy csuklyával a fején haláltusát vív, amíg ki nem vérzik. Lélekmelengető, igaz?

A Harmed zsenijét élőben is meg lehet csodálni egyszer még idén: december 28-án a Dürer Kertben, olyan zenekarok társaságában, mint a Positive Mental Attitude, a Touch és a Noble Victory. Nem sokszor lépnek fel a fiúk, úgyhogy mars megnézni őket, plusz ez remek alkalom, hogy ne otthon döglődj kajakómában, Reszkessetek betörőkre vegetálva.