A földi pokol tüzében zenél az Unearth

Jövő pénteken, november 23-án jelenik meg a metalcore-bajnok Unearth hetedik albuma, az Extinction(s), a Century Media kiadásában. Az albumhoz most megérkezett az első klip, méghozzá a korábban már elsütött One With the Sun című számhoz. A globális felmelegedés veszélyét fejtegető dal egy forró, lángokban úszó videót kapott, aminek a képi világa nagyjából olyan érzést kelt, mintha hirtelen a klasszikus The Oncoming Storm lemez borítóján tomboló tűztornádóban találnánk magunkat.

A banda így nyilatkozott a klipről:

Azért választottuk a One With the Sunt első klipnek az Extinction(s)-ről, mert úgy érezzük, hogy ez az egyik legkeményebbet ütő szám az egész életművünkben. Zeneileg benne van minden, amiről az Unearth szól, szövegileg pedig a napjainkban érezhető klímaváltozás hatásaival foglalkozik, illetve hogy milyen sivár jövő vár ránk, ha most nem változtatunk a dolgokon drasztikusan. Tim Dennesen és a Punchdance, Inc.-s srácok remekül elkapták azt a kép világot, ami az üzenet közvetítéséhez kell. A koncerteken biztos, hogy hallani fogjátok a számot, már most a műsorunk egyik alappillére lett. Találkozunk a turnén!

A banda március 31-én az A38 Hajón mutatja be az új lemezt egy összenépi metalcore-ünnepen, ahol a Darkest Hour, a Misery Signals, a Malevolence és a Left Behind is fellép.