A Fleshgod Apocalypse új dobosa annyira metál, hogy még rókázás közben is játszik tovább

folchitto-e1434357205181-960x460[1]

Rájár a rúd mostanában a Fleshgod Apocalypse csapatára. Az olasz szimfo-death metal-banda pár hete jelentette be, hogy nemrég meg kellett válniuk az énekes-gitárosuktól, Tommaso Riccarditól – helyette a banda eredeti frontembere, az utóbbi 8 évet dobosként végignyomó Francesco Paoli vette vissza az énekesi szerepet, míg gitárosként Fabio Bartoletti, dobosként pedig David Folchitto csatlakozott a zenekarhoz.

Ebben a felállásban indult el a banda az aktuális dél-amerikai turnéjára, ahol viszont Folchitto lebetegedett – de az új dobost sem ez nem tántorította el attól, hogy színpadra lépjen Kolumbiában, sem pedig holmi hányinger. Innentől pedig meséljen helyettünk a zenekar közleménye:

Két napja Bogotában a dobosunk, David nagyon rosszul lett, és őszintén szólva nem is nagyon tudtunk eldönteni, hogy lemondjuk-e a bulit, vagy ne.

De ő egyszerűen hajthatatlan volt. Mindenáron játszani akart, az állatja! Szóval felléptünk, és a betegsége ellenére is lenyomott egy király show-t, egészen az utolsó két számig, amikor aztán hirtelen minden olyanná vált, mint az Ördögűző egyik jelenete (csak nézzétek meg az alábbi videót). És még ekkor is… CSAK JÁTSZOTT TOVÁBB!

Ez ám az odaadás, a tiszta elkötelezettség! Emellett köszönjük Krimh-nek és a roadunknak, Giannis-nak, hogy segítettek Davidnek ezekben az… undorító pillanatokban!

Szóval igen. David dobolás közben kidobta a taccsot. Ha erős a gyomrod, alább végig is nézheted. Ha nem… mi szóltunk!