A Converge újra kiadja felújított változatban a legelső splitjét

Lehet izzadságszagú húzásnak titulálni a különböző korábbi kiadványok újrafoltozását, majd újrakiadását, de egy olyan banda esetében, mint a Converge, biztosak lehetünk benne, hogy nem csak egy snassz ráncfelvarrásról lesz szó. Jacob Bannonék ugyanis úgy döntöttek, hogy modern köntöst húznak az 1999-ben, az Agoraphobic Nosebleeddel közösen kiadott legelső splitjükre, a The Poacher Diariesre – vagyis annak a rájuk eső részére.

Az eredetileg a Relapse-nél kijött cucc most már Bannon saját kiadójánál, a Deathwishnél jelenik majd meg március 18-án. Az új keverést természetesen Kurt Ballou, a csapat gitárosa végezte, míg a maszterért Alan Douches (Cannibal Corpse, Gatecreeper, Devil Sold His Soul stb.) vállalt garanciát. Az új artwork Randy Ortiz (Converge, All Pigs Must Die, KEN Mode) munkája, aki az eredeti, Derek Hess által készített borítóból inspirálódott.

A The Poacher Diaries a maga 35 perces játékidejével (kilenc dal az Agoraphobic’-tól és hat a Converge-től) már több mint két évtizede is egy vaskos kiadványnak számított ebben a formátumban. Meglátjuk most milyen lesz, főleg, hogy a teljes cucc több, mint húsz percéért Bannonék voltak a felelősek. A hat dal közül már meg is hallgatható az első, a Locust Reign, idelent mutatjuk az új, összehasonlításképp pedig az eredeti verzióját is.

  1. Locust Reign
  2. This Is Mine
  3. They Stretch For Miles
  4. My Great Devastator
  5. The Human Shield
  6. Minnesota

A Converge egyébként mindössze két splitlemezt adott ki karrierje során, a másodikat 2001-ben a Hellchilddal, és azóta sem közösködtek senkivel ilyen formátumban (más formában már annál inkább, lásd a tavalyi Bloodmoon: I lemezt).