A Code Orange is közönség nélkül streamelte a lemezbemutatóját

Március 13-án jelent meg a Code Orange negyedik nagylemeze, az Underneath. A zenekar szombaton a Pittsburgh melletti McKees Rocksban, az 1500 fős Roxian Theatre nevű helyen tartott volna lemezbemutatót, de a világot sújtó koronavírus miatt kénytelenek voltak közönség nélkül megtartani a koncertet. A szűk egyórás műsort a Twitch platformján élőben streamelték, most pedig egészben vissza is lehet nézni.

A felvételt mindössze 48 órás előkészület után rögzítették a hardcore-színtér neves operatőre, hate5six közreműködésével. Ráadásul nem is akárhogy: a számok közben különböző aláfestő animációkat kaptak, sőt még külön kisfilmeket is bevágtak bizonyos helyekre. Az egészet természetesen több kamerával rögzítették, profin megvágták és egészen jól is hangosították. Valahogy így kell ezt csinálni a huszonegyedik században.

Ez volt egyébként a zenekar első olyan fellépése, ahol Jami Morgan már csak énekesként szerepelt. A dobok mögött pedig egy új arc vette át a helyét, akiről a banda egyelőre nem hajlandó elárulni, hogy kicsoda.