A Code Orange gitáros-énekesnője beszállt Marilyn Manson bandájába, most pedig elmondja, miért

Ahogy azt mi is megírtuk korábban, Marilyn Manson visszatért az évekig tartó meghurcoltatásból, ahol a legtöbb korábbi partnere által felhozott, szexuális erőszakkal kapcsolatos vádakat vagy ejtették a zenész ellen, vagy még további elbírálására várnak. A shock rocker viszont nem várt tovább, már javában építgeti vissza a karrierjét, ennek első hozománya két új dal, valamint egy augusztus eleje óta tartó turné az ‘Államokban a Five Finger Death Punch és a Slaughter to Prevail társaságában.

És itt jön a képbe Reba Meyers, a Code Orange gitárosa, aki feltűnt Manson oldalán nemcsak a színpadon, de a második új dal, a Raise the Red Flag klipjében is. Rebát innentől kezdve össztűz alá is vette az internet népe, annak is kiváltképp az a szegmense, akik szerint Manson minden, csak nem ártatlan – van, aki szerint a gitáros így egyenesen arcon is köpte saját nemét. A zenész majdnem három hétig tartó csendet tört most meg egy Instagram-poszttal:

Gyertek és nézzeték meg, ahogy Marilyn Mansonnal játszom, aki nagyszerű formában, újult erővel tér vissza a turnézáshoz, illetve a Raise the Red Flag klipjében.

Büszke vagyok arra, hogy mindezzel a növekedést, a bizalmat, a megbocsátást, az emberséget és a változást képviselhetem, és hogy ilyen tehetséges csávókkal léphetek együtt színpadra. Mindenki a növekedésre törekszik, nem a stagnálásra. A világnak most pont erre a hozzáállásra van szüksége.

Ugyanitt köszönöm az összes új embernek, akik szeretet és támogatást mutatnak az irányomba.

Szóval így állunk most. Meyers mellett egyébként még Tyler Bates gitározik, Piggy D (ex-Rob Zombie) játszik bőgőn és Gil Sharone (ex-The Dillinger Escape Plan) ül a dobok mögött. A kompániát ezzel a felállással jövő év elején, februárban Európában is meg lehet majd tekintetni. Közeli állomás nincs, szóval a rátermettek itt mazsolázhatnak a főleg nyugat-európai országok közül lehetséges úti célként.