A Chelsea Grin új felállással, a Lorna Shore énekesével megy tovább

Nagy hírekkel állt elő tegnap az új lemezére rákanyarodó Chelsea Grin. A deathcore-bandából két eddigi tag, Alex Koehler énekes és Jacob Harmond gitáros is kilépett, az új frontemberük pedig a Lorna Shore-ból ismert Tom Barber lesz, aki az átigazolás miatt szintén ott hagyja az eddigi csapatát.

A zenekar közleménye szerint mind Alex, mind Jacob továbbra is a legjobb barátaik közé tartozik, de a frontember – aki nemrég az alkoholizmusa miatt a rehabot is megjárta – egyszerűen nem tudta tovább vállalni a turnézó életmódot, mert az veszélyeztette volna a józan életvitelét. Harmond pedig a második gyermeke születése miatt szállt ki, hogy több ideje jusson a családjára, az ő helyére egyébként a banda nem is állít be senki mást, élőben négyes felállással, egy gitárral játszanak tovább.

A bejelentéssel egy időben a zenekar meg is mutatott egy új számot a közelgő Eternal Nightmare lemezről Tommal, a Dead Rose klipjét alább rögtön csekkolhatod is. Ha pedig hiányolnád Alex hangját, szintén van egy jó hírünk: az énekes szólóban folytatja a zenélést, pontosabban a Grudges fedőnév alatt, és ő is rögtön kiadott egy új dalt, ennek Misery a címe.