A Bring Me the Horizon és Aurora elnyomta a közös dalukat Japánban, itt a profi felvétel

Május végén jött ki a Bring Me the Horizon legújabb lemeze, a Post Human: Nex Gen, amivel kapcsolatban még mindig van új a Nap alatt: a brit szupersztárok most klippel örvendeztették meg az anyag legnumetalosabb, legdeftonesosabb számát, a Limousine-t – mégpedig nem is akármilyennel!

Az ázsiamániás bandának már nem ez az első olyan húzása, hogy egy japán koncertről kerülnek ki felvételek, és ezúttal is tiszteletét tette a dal stúdiós vendége élőben is. A norvég popelőadó, Aurora a tokiói Summer Sonic fesziválon lépett színpadra a BMTH-val, és varázsolta el a közönséget, amint azt a lenti felvétel is tanúsítja.

Oli Sykes, a banda frontembere korábban úgy nyilatkozott az Aurorával való közösködésről, hogy akartak egy álomszerű, törékeny hangot ebbe a dalba, és régóta nagy rajongói a feleségével az énekesnőnek, de álmában se gondolta volna, hogy ez fordítva is igaz és a fiatal hölgy is odavan a BMTH-ért. Oli írt is Aurorának Instagramon, hogy lenne-e kedve a fíthez, de nem érkezett válasz. Közben már egy másik előadót is megkörnyékeztek a felajánlással, aki rá is bólintott és már a kiadója intézte volna a dolgokat, mire Aurora visszaírt Sykesnak, hogy mindenképpen benne lenne a dologban. Az internetes legendák szerint Billie Eilish lett volna a másik illető a szerepre.