A Blessed by a Broken Heart a visszatérő dalában az Electric Callboynak szólogat oda

Több mint egy évtized után egy új dallal nyomatékosítja visszatérését a Blessed by a Broken Heart. A metalcore-t a ’80-as évek glam metaljával megvadító kanadai csapat eredetileg 2012-ben oszlott fel három nagylemezzel a háta mögött, és bár azóta többször is összeálltak egy-egy alkalomra (sőt 2020-ban egy régi daluk felújított változatát is kiadták), de a mostani visszatérés hosszabb távúnak látszik.

Az új dal a Shots Fired címre hallgat, és gyakorlatilag egy diss track a német Electric Callboy felé, akik az utóbbi években egy hasonló ’80s esztétikával robbantottak nagyot, mint amit anno a Blessed is felvett. Persze ahogy a kanadaiak dolgait általában, úgy ezt a beefet sem érdemes véresen komolyan venni, ezt ők maguk is megerősítették egy kommentben az alábbi posztjuk alatt.

A bandában jelenleg 4 régi tag van (Tony Gambino énekes, Shred Sean szólógitáros, Tyler Hoare basszer és Slater, a dobos), akikhez újonnan csatlakozott Don Vedda mint második gitáros. A srácok jelenleg több másik új dalon is dolgoznak, de új albumról egyelőre nincs szó. Lesznek viszont koncertek, például a hosszú évek után feltámadó zenekarok Kánaánjában, az alabamai Furnace Festen szeptemberben.