A Behemoth után most Marilyn Mansonra szálltak rá az oroszok! UPDATE: Az énekes üzenete!

Múlt hónapban hírt adtunk arról, hogy az orosz hatóságok rendesen körbeszopatták  bosszúságot okoztak a lengyel Behemoth zenekarnak. Ezúttal az egykor amerikai rémálomnak számító, manapság helyét sem találó shock rockert, Marilyn Mansont pécézték ki maguknak a föderáció lakói.

Az egyik kellemetlenség Moszkvában érte a turnézó zenekart, mikor is épp a színpadra lépés pillanatában egy kamu bombariadóra hagyatkozva a szervezők lefújták Manson fellépését. A csalódott előadó az alábbi képet tette közzé mikroblogján, az alábbi kommentárral ellátva:

„Bombariadó miatt lefújták a fellépésünket Moszkvában, pont mikor épp a színpadra akartunk lépni.

„Miért van az, hogy pont azok az emberek, akik szerint a zene erőszakot szít, okozzák a legnagyobb entrópiát?”

Manson bojkottálása azonban nem merült ki ebben az egy esetben, Novosibirsk városában például négyszáz ortodox tüntető lázongott miatta, szerintük ugyanis az előadó perverzióra és lázításra buzdít sokakat. Az egyik rajongó nagyon velősen kommentálta a kellemetlenséget: „Tisztára mint 1998-ban.” És tényleg.

UPDATE: Ahogyan arra számítani lehetett az ennyire rég nem felkapott énekes nem tudta le pusztán két blogbejegyzéssel az eseményt. Manson azóta csak kommentálja és kommentálja a történteket, sőt visszatérését próbálja kozmikus nagyságúvá fokozni, remélve, hogy ez kicsit fellendíti rég megkopott shock rocker imidzsét.

„Már fel voltunk öltözve és úgy küldtek haza, mintha még mindig 1984-et írnánk. Az orosz rajongóknak üzenem, visszatérünk. Minél jobban félnek tőlünk, annál jobban erősödünk!”