A Beartooth új dala megpróbál egy kis napfényt csempészni az életedbe

Döcögősen indul be a tavasz, a Beartooth viszont itt van, hogy egy kis napfényt csalogasson elő a felhők mögül új dalában, a Sunshine!-ban. A dallamos metalcore-banda friss szerzeménye pont úgy indul, ahogy azt egy ilyen című (és kellemes napocskás vizuállal megáldott) tételtől elvárnánk, hogy aztán pillanatok alatt zilált káoszba torkolljon, és ez az adok-kapok menjen a végéig.

Ennek a kettősségnek is van miértje, erről a pólót hírből sem ismerő énekes, Caleb Shomo beszélt:

A Sunshine! elég sok mindenről szól, ezek közül is a legnyilvánvalóbb a szezonális depresszió. Ez mindig nagy szerepet játszott az életemben, és ahogy öregszem, úgy lesz egyre intenzívebb. A dal egyben azt is elmeséli, hogyan másztam ki a gödörből, amiben 2020-21 környékén tengődtem. Végeredményben az a fontos, hogy élvezzük az életet, egy Beartooth-dalnak pedig nem mindig kell bánatosnak lennie.

A 2021-es Below album óta a Sunshine! a második szingli a tavalyi, táncizós Riptide után, és habár új lemezről egyelőre nem csiripelnek a madarak, a fiúk lemezmegjelenési tendenciáit ismerve egyáltalán nem kizárt, hogy a közeljövőben érkezzen egy új anyag. Ami elnézve a korábbi két számot, lehet, hogy egy pozitívabb, az életet a naposabb oldaláról szemlélő anyag lesz?

Annyi biztos, hogy az említett két dal és még megannyi másik is előkerül a srácok augusztusi koncertjén a Barba Negrában, ahol a While She Sleepsszel közösen szántják majd fel a placcot.