A ’90-es éveket idéző, kísérteties klipet kapott az új Knocked Loose-lemez két dala

Metalcore/hardcore-fronton az év kétségkívül egyik legjobb lemeze a Knocked Loose nevéhez köthető, most pedig egy új klippel támogatták meg azt – egyszerre kapásból két dalhoz is. A You Won’t Go Before You Supposed To közepén elhelyezkedő Moss Covers All és Take Me Home tételek kaptak egy olyan vizuális körítést, amit Bryan Garris frontember már a lemez írásakor megálmodott nekik.

A zenekar szülővárosában, a Kentucky állambeli Louisville-ben készült egy kísérteties, kényelmetlen, a ’90-es évek legelvontabb fekete-fehér videóit idéző darab, ami az esetek nagy részében próbál egysnittes maradni, ezzel is nagyobb hangsúlyt fektetve arra a hidegrázós, horroros vonalra, ami lassan már a fiúk védjegyének számít. A vallást a középpontba helyező kisfilm rendezői székében Bryan mellett még a banda korábbi közreműködője, Eric Richter foglalt helyet.

A nyári fesztiválszezont a háta mögött hagyva a zenekar lassan nekilódul az ‘Államoknak, hogy szarrá turnéztassák az új anyagot, olyan punk- és hardcore-zenekarok társaságában, mint a The Garden, a Drain és a Militarie Gun. Külön érdekesség még, hogy pár állomáson a népszerű rapper, Danny Brown is beugrik tüzelni a népet a srácok előtt. Igen, a Knocked Loose ennyire mindenkinek a radarján van. Kiváltképp az Úrén: