7 év után visszatért a holland John Coffey, itt is egy új klipes dal

Ismerősen cseng a John Coffey név? És most nem a Halálsoron karakterére gondolok, hanem a holland punk rock/poszt-hardcore-zenekarra. Ha máshonnan nem is, abból a koncertfelvételből biztosan, ami jó pár éve igen nagy népszerűségnek örvendett a színtéren belül, amikor is a banda énekese a közönségen állva egyensúlyozik(!), közben pedig egy korsó sör érkezik feléje valahonnan a sztratoszférából, amit ő hanyag eleganciával elkap, majd le is ránt.

Na, ezek a srácok tértek most vissza hét év után, hogy pontosan ott folytassák a piszkos punk rock ‘n rollt, ahol abbahagyták azt 2016 őszén. A nagy visszatérés mellé csomó jó hír is érkezett, például, hogy lesz új album. Erről egyelőre semmi infó, de azért örüljünk minden apróságnak. Mondjuk az új Steam Waltz című dalnak, ami kapott egy iszonyatosan hangulatos és parádésan tökös, egysnittes klipet is.

A srácok emellett még visszatérnek a színpadokra is, a következő két hétben kapásból le is nyomnak négy klubbulit szülőhazájukban – ráadásul segg ingyen. Ezt nevezem én virtusnak! Lehet is őket a jövőben epekedve várni, vagy elébe menni a dolgoknak, de a sört inkább ti igyátok meg, vagy ha mindenképp adni akartok belőle Davidnek, akkor hívjátok meg a pultnál.