Világrekord: 400 deathcore-énekes állt össze minden idők legnagyobb deathcore-számában

Azt hitted, a Lowlife zenekar nagyot dobott, amikor két éve kiadott egy 7 perces deathcore-számot összesen 12 énekessel? Pff, elégtelen, leülhet.

Ehelyett jöhet a kanadai Beyond Deviation, akik egy hatalmas, óriási, gigászi, titanikus, tényleg felfoghatatlanul kurva nagy projektbe vágták a fejszéjüket: megdönteni a Guinness-rekordot a „legtöbb vokál szóló egy dalban” kategóriában. Ehhez pedig írtak egy 37 perces számot, amiben a banda két saját énekesével együtt összesn 400 (igen, NÉGYSZÁZ) vokalista szerepel. Köztük például az AngelMaker, az I Declare War, a Vulvodynia, a Distant, a Mental Cruelty, a Left to Suffer, a Carcosa, a Monasteries vagy a Cytotoxin frontemberei, illetve természetesen az említett Lowlife énekese sem maradt ki a buliból. A Beyond Deviation 400 című szörnyeteg trekkhez egy dalszöveges videót is gyártottak, amiben az összes résztvevő neve ki van írva. (Egy kommentelő pedig már elkezdte kigyűjteni a neveket timestamppel együtt egy listába, de egyelőre csak a szám feléig jutott. Nem hibáztatjuk.)

A vonatkozó Guinness-rekordot egyébként eddig egy környezetvédelmi témájú nepáli dal, a Melancholy tartotta, 365 résztvevővel. Illetve hivatalosan továbbra is tartja, de meglátjuk, mit szól a szervezet a kanadaiak globális projektjéhez.