2024-ben visszatér a Rockmaraton!

Öt évnyi tologatás, halogatás, majd egész egyszerűen tetszhalott állapotra váltás után, hivatalosan is megerősítésre került, hogy

2024. július 11. és 15. közt megrendezik a 30. Rockmaratont, ezúttal is a fesztivál utolsó éveinek helyszínéül szolgáló dunaújvárosi Szalki-szigeten.

Persze tök evidens, ha ezzel kapcsolatban most millió+1 kérdés merül fel, olyanok, mint például:

  • Lesz átfedés a 2020-ban végül elmaradt tivornya headlinerei és a jövő éviek közt?
  • A punk/hardcore előadók maradnak a Toxic Weekenden?
  • Mi lesz a Metal Factoryvel? (Valószínűleg semmi.)
  • Lesz avokádó a cateringben?
  • És talán a legfontosabb: lesz-e NuSkull-kisszínpad?

Megannyi kérdőjel, válaszok még egyelőre sehol. Amint többet tudunk, egyből jelentkezünk is, addig pedig átadjuk a szót a szervezőknek, akik valószínűleg még szintén akklimatizálódnak a tudattal, miszerint: újra lesz Rockmaraton!

Helló Rockmaraton rajongók!
2024-ben megrendezzük a XXX. Rockmaraton fesztivált! Hamarosan indul a jegyértékesítés és a bérletvásárlás! Tudjuk, hogy ti is ugyanolyan lelkesek vagytok mint mi, és alig várjátok, hogy belevethessétek magatokat a zenei kavalkádba. Külön meglepetéseket is tartogatunk számotokra a fesztiválra! Kövessétek figyelemmel a Facebookot és az Instagramunkat hogy az elsők között értesüljetek a zenekarok bejelentéséről, jegyekről és a bérletekről szóló friss információkról! Köszönjük, hogy ti vagytok a Rockmaraton közösségének szíve és lelke!
Találkozunk a fesztiválon!