2016-ban negyedik alkalommal is Death II Summer fesztivál!

13151445_930654533719493_8146946396675810102_n

Mint azt tudjátok a  Nuskull Magazin a 2015-ös Death 2 Summer fesztivál egyik fő támogatója volt, az Our Voice csapata szervezésében létrejött fesztiválon rengeteg hazai (és külföldi headliner) zenekar képviselte magát, emellett pedig mondhatni a zenei rendezvényi mivolta mellett többrétű kulturális eseményként is tekinthetünk a harmadik D2S fesztiválra is. Mindezek a dolgok 2016-ban sem változnak: idén is természetesen jön a Death 2 Summer fesztivál, és idén is a Nuskull lesz a rendezvény egyik fő támogatója, valamint idén is olyan programokra számíthattok, hogy muszáj lesz ismét benéznetek a mókára, amellett, hogy rengeteg még bejelentésre váró bandát nézhettek majd meg. Az egész eseménynek immáron 4. alkalommal fog otthont adni a Dürer Kert, amely egyértelműen a nyári fesztiválszezon egyik legkellemesebb és legszórakoztatóbb záróakkordja. Idén 2016. szeptember 3-án kerül megrendezésre újfent az Our Voice Booking szervezésében a buli, amely idén is két színpadon fog zajlani, a koncertek a Room 041-ben, valamint a nagyteremben lesznek felváltva, hogy mindenkit el tudjatok csípni. A szervezők szerint: „Az idei felhozatal nagyon vegyes lesz, a lágyabb éneklősebb pop-rock zenéktől, a keményebb metal zenéken át a stoner műfaj kedvelői közül mindenki válogathat a számára kedves zenékből, vagy esetleg meghallgathat egy olyan stílust, egy olyan zenekart, akiket eddig nem ismert vagy hallgatott.” A kisteremben ugye további programok fogják várni az érdeklődőket, játékok tárháza lesz, amelyről a West Coast Barbers fog majd gondoskodni. Helyszíni szakáll,-és hajvágások, valamint ugyancsak helyszíni tetoválási lehetőség vár majd az érdeklődőkre rengeteg ruházati márka akciói mellett is. További szervezők ígéretei szerint a West Coast Barbers jelenéte mellett, a rendezvény backline-ját biztosító Audmax jóvoltából hangszeres kiállításra is számíthatunk. A szervezők bevallása szerint:

„Fontos volt számunkra, hogy mindenkinek egy szélesebb körben rálátása lehessen olyan zenekarokra, akiket eddig nem ismert. Ezért találtuk ki, hogy több stílust összerakjunk egy napra, viszont a kistermes programokkal is szeretnénk biztosítani, hogy mindenki a lehető legjobban érezze magát” – Our Voice Crew

A koncertek után afterparty-ra is lehet majd számítani. amelyet a Barhole Music fog biztosítani. Az első fellépők bejelentései júniusban várhatóak. Az eseményhez tartozó design, valamint a Death II Summer idei plakátja pedig Solymár Mátyás (Flatband) és Kókai Barni (The Southern Oracle, Barber’s Art) közös munkáját dicséri. Hamarosan bejelentések, addig is nézzétek meg a tavalyi fesztivál werkfilmjét!