16 év után kiszáll a Suicide Silence dobosa, Alex Lopez

Kiszáll a Suicide Silence-ből a dobos, Alex Lopez – erősítette meg ezt a banda és a zenész egyaránt. Alex még 2006-ban (20 évesen) csatlakozott a deathcore-zenekarhoz, így már a rákövetkező évben megjelenő nagylemezes debütálást, a The Cleansinget is ő püfölte fel.

A zenekar szűkszavú közleményben köszönt el és kívánt minden jót a dobosnak a jövőbeni zenei és művészeti karrierjét illetően. Alex szintén nem eresztette bő lére a dolgot: megköszönte az eddigi és a további szeretetet és támogatást, ami a munkáját övezi. A csapatot Ernie Iniguez segíti ki a jövő héten kezdődő amerikai turnéjuk során a Carnifex, Lorna Shore stb. társaságában, aki már a 2020-as Become the Hunter lemez dobsávjainak felvételébe is besegített.

Természetesen a banda szekere nem áll meg a csere miatt: a már említett tengerentúli körút után egy pár állomásos EU-kanyar is következik, hozzánk legközelebb Csehországban, a Basinfirefesten lépnek fel. Emellett gőzerővel készül a már említett ‘Hunter folytatása, erről jövő héten, május 4-én kapunk egy új dalt klip formájában. Az új lemez a csapat volt kiadójánál, a Century Media Recordsnél lát majd napvilágot, az újraegyesülés hozományaként pedig Eddie-ék júniusban újra kiadják a The Cleansinget, annak 15 éves évfordulója alkalmából megspékelve bónuszokkal, élő felvételekkel, exkluzív mörccsel, vinyllel, minden földi jóval. Itt szét is lehet nézni a portékák közt.