11 év után befejezi pályafutását a brit Our Hollow, Our Home

Rájár a rúd a brit Our Hollow, Our Home-ra: minekutána tavaly a metalcore-banda négyötöde dobbantott, egyedül hagyva így az alapító gitárost, Tobias Youngot, hiába tűnt úgy az elmúlt hónapokban csepegtetett szinglik és aktivizálódás alapján, hogy a zenész újra berántotta a kompániát, csak idő kérdése volt, hogy mikor verik be az utolsó szeget a banda koporsójába. Most pedig, 11 év után Tobias úgy döntött, hogy lezárja életének ezt a fejezetét. Ennek okát egy hosszabb és szinte már túlságosan is személyes hangvételű posztban részletezte, amiben többek közt elárulta, hogy az édesanyja súlyosan beteg, és lényegében 24 órás ápolásra szorul. A zenész egyébként nemrég vesztette el az édesapját is.

A zenekar még lenyomja az idei fellépéseit, köztük a Holloween Returns elnevezésű bulijukat Londonban, a végső búcsú pedig november 2-án lesz a fiúk otthonául is szolgáló Southamptonban.

A banda a fennállása alatt egy EP-t és három nagylemezt adott ki, a legutolsót 2021-ben, Burn in the Flood címmel. Nálunk is többször felléptek, utoljára két éve a svéd Normandie társaságában, de játszottak már többek közt az A38-on, és még a Rockmaratonon is.

Búcsúzóul álljon most itt az utolsó dal, ami megjelent az Our Hollow, Our Home név alatt:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Our Hollow, Our Home (@ourhollowourhomeuk) által megosztott bejegyzés