10 éves a SUBSCRIBE!

Immáron 10 éve annak, hogy a Subscribe legénysége elkezdett zenélni! A jeles alkalmat természtesen nem hatan fogják megülni próbatermük legmélyén szomorkodva, épp ellenkezőleg: Hogy közösen tudjátok megünnepelni a kerek évfordulót, szerveztek nektek egy nagyszabású fesztivált a Petőfi Csarnokba!

 

A koncepció a szülinapozás mellett az, hogy olyan zenekarokat mutassanak be, akik a hazai zenei életben minőségi muzsikájukkal valamilyen formában kilógnak a sorból: Az estet a szegedi Kiabátor nyitja, akik a különböző tehetségkutatókon már többeket levettek lábukról groove-os, slágeres, ugrabugrálós, mégis zúzós, jópofa magyar szövegekkel megtámogatott muzsikájukkal. Másodikként a szintén sok tehetségkutatón szép eredménnyel végzett Nasmith-ék jönnek dallamos/éneklős de olykor kiabálósba átforduló metalcore-jukkal. Őket a főzenekar közönségét pár alkalommal már sikeresen bemelegítő Esclin Syndo követi. Hazánk talán legegyedibb frontnőjét soraiban tudó futurisztikus rockot játszó csoportosulás bizonyára itt is az őrületbe fogja kergetni a közönséget és ha szerencsénk van kiváló gitárosuk talán azt is megmutatja, hogyan kell a legnagyobb katarzis közepette foggal és nyelvvel szólózni. A főattrakció előtti utolsó vendég a Turbo lesz, őket a klubokat szorgalmasan látogató zeneimádóknak már biztosan nem kell bemutatni. Energikus előadásmódjuk, kiváló zenei tudásuk és jó értelemben vett slágereik hazánk legjobb rock and roll zenekarává tette őket.

 

A bulit megkoronázandó végül a Subscribe lép majd a színpadra, akik erre az estre külön vetítéssel, extra fényekkel és meghökkentő látványelemekkel készülnek. A koncertprogram is rengeteg érdekességet tartogat: Régóta nem játszott dalok illetve meglepetések is várhatóak. Egy ilyen meghívást ugye nem illik visszautasítani? A zenekar megjelenésetekre és a közös ünneplésre feltétlenül számít!

Tehát a lényeg: február 27,péntek 18:00 PeCSa!
Ott leszek a koncerten!