Döbbenetesen súlyos dalban mutatkozik be a Komodo új énekese

Egy énekesváltás sosem egyszerű, talán az egyik legnehezebb lépés, ami egy zenekart sújthat. Hasonló körülményeken kellett keresztülmennie idén tavasszal hazánk (meg talán az egész világ) egyetlen „varánusz metal” formációjának, a Komodónak is. A zenekar azonban hamar Iváncsó Gábor utódjára lelt Virág Ervin személyében, a nyári fesztiválszezont pedig már együtt nyomták végig.

Aki élőben is nyomon követte Ervin beilleszkedését, az bizonyára igazolni tudja, hogy az új énekes hamar felvette a fonalat, most pedig itt a már vele készült első dal, a Pray. Ez nem egy Justin Bieber– vagy Take That-feldolgozás, annál egy sokkal gusztustalanabb, már-már indokolatlanul tuskó, tufa förmedvény, a zenekar eddigi pályafutásának talán egyik legkeményebb darabja.

Ezek alapján kijelenthető, hogy a Komodo sikerrel vette az akadályt, és menetel tovább. Ennek következő állomása – miután múlt héten megjárták a Fekete Zajt – most szombaton lesz, a KMM tehetségkutató első elődöntőjén, az Analog Music Hallban. A gyíkok mellett még fellép (és meg is küzd egymással) a Hope Industries, a Seers of Light és a The Foreheads. Minden infó az eseménynél.

Fotó: Vida Dani