Sacrifice Me: eddig nem látott sötét, melankolikus oldalát mutatja be az Unprocessed

Kicsivel több mint fél évvel legutóbbi lemeze után máris új dallal jelentkezett a német Unprocessed. Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő progos, alternatív metalzenekar a Sacrifice Me-vel kívánja fékezni csillapíthatatlan alkotásvágyát. A srácok úgy fogalmaztak, hogy az új szerzemény a következő fejezetük előfutára, egy nettó modern metal himnusz, ami egy jóval sötétebb, melankolikus oldalukat mutatja be, amit eddig jócskán rejtve tartottak.

A Sacrifice Me a feltétel nélküli szeretetet írja le, és a hajlandóságot arra, hogy mindent feladjunk valakiért, szinte mazochista módon. A főszereplő szenvedni akar a másikért, hogy megmutassa az igazi, önzetlen szeretetet.

– fogalmazott a mondanivaló kapcsán a bőgős, David Levy.

A zenekar októberben egy hónapig tartó turnéra indul Európában, és nagy örömünkre hozzánk is visszatérnek, miután idén már egyszer bizonyították technikás slágerességüket a Tesseract előtt. A mostani headlinerként való hátraarc október 15-én lesz a Dürer Kertben, a négyes előtt pedig a szintén német, modern metalcore-os Avralize melegít. A továbbra is az …And Everything In Between albumra épülő szett dalai közt biztos megbújik majd ez a friss, iszonyat fülbemászó darab is: