A Code Orange frontemberével közösen belez ki a 200 Stab Wounds

Június 28-án jelenik meg a 200 Stab Wounds második nagylemeze, a Manual Manic Procedures, ami egyben a death-banda Metal Blade Records-os debütálása is lesz. Erről csúszott be most a második ízelítő, a Ride the Flatline, amiben nem kisebb név vendégeskedik, mint a Code Orange kiabátora, Jami Morgan.

A dal egy nem kicsit komoly témát dolgoz fel, mégpedig egy tavalyi vonatszerencsétlenséget, aminek következtében nagy mennyiségű rákkeltő kemikália ömlött az Ohio folyóba, amiből az állam több nagyobb városa is az ivóvízét nyeri. Ezzel kapcsolatban így beszélt a 200 Stab Wounds énekes-gitárosa, Steve Buhl:

Az összes vegyszer tűzre kapott. Az Ohio folyó az Erie-tóba torkollik, ahonnan a mi vízellátásunk is származik, innen jött a dal.

Majd hozzátette:

De nyilván csavartunk egy kicsit a sztorin, olyasmi dolgokkal, hogy valakin áthajt a vonat és szétrobban a picsába.

Szóval csak a szokásos ízvilágot kapjuk a zenekartól.

Bár idén már jártak nálunk egyszer a srácok a Cattle Decapitation vendégeként, ha valaki nem tudott volna betelni velük, annak jó hír, hogy november elején a bécsi Arenában is el lehet majd őket csípni, ahogy az Enforceddal melegítenek majd az új lemezes Gatecreepernek.