Hunger Pangs: új dallal jelentkezett a Destroy Rebuild Until God Shows

Craig Owens (Chiodos, Isles & Glaciers stb.) projektje, a Destroy Rebuild Until God Shows (D.R.U.G.S.) elég hányatott sorsot tud maga mögött: az énekes először 2010-ben hozta létre szerelemgyerekét, akkor még teljes zenekar formájában, majd a kezdeményezés egy self-titled lemez és két év után el is halt. 2020-ban aztán újra fellobbant a láng, azonban akkor már csak Owens szerepelt a névlistában, de persze koncertezni egyedül annyira nem poén, szóval beszállt mellé pár turnézenész, köztük az ex-BMTH– és ex-I Killed the Prom Queen-gitáros Jona Weinhofen is. Két évre rá pedig kijött a második lemez, a Destroy Rebuild. A szekér azóta is pörög tovább, most pedig itt a harmadik anyag első előfutára, a Hunger Pangs.

Ha lehet, Craig ebbe a dalba még több popos, R&B-s elemet csempészett a védjegyéül szolgáló ultradallamos poszt-hardcore mellé.

A frontember szerint a trekk a szerelem utáni csillapíthatatlan sóvárgásról szól, ehhez mérten kapott is egy meglehetősen fülledt, erotikus kisfilmet, amiben nyilván van egy nő, aki egy kígyóval a teste körül vonaglik. Amíg megérkeznek a további infók a lemezről, meg is csodálhatjuk a mullet frizurás Myspace-herceget és az ő night clubos kalandjait: