A Slaughter to Prevail új lemeze az énekes kedvenc hobbija után lett elnevezve

Annyira nem meglepő, hogy három új dal után a negyedikkel együtt lehullt a lepel a Slaughter to Prevail következő lemezéről – még ha csak pár csekély infómorzsát is jelentsen ez. A Floridába disszidált orosz deathcore-köpönyegforgatók harmadik lemeze a Grizzly nevet kapta, ami akár Alex Terrible egyik kedvenc hobbijára is utalhat, amikor a frontember módszeresen birkózik medvékkel, meg heccel egyéb olyan ragadozó állatokat, amiket normális ember jóformán messziről elkerül. Az énekes hozzátette, hogy a lemez tele lesz extrém és iszonyat tuskó dalokkal, meg olyanokkal is, amikkel a zenekar szeretné az új arcát is megmutatni, mint például a frissen debütált Behelit.

Az új trekk már teljesen felforgatta az internetet az elmúlt pár napban, mióta kijött. Ez nem is csoda, a sokak által a Rammstein zenéjéhez hasonlított szerzeményben

kiváltképp nagy hangsúlyt kaptak az indusztriális taktusok, a háttérben meghúzódó nagyzenekari elemek és Alex tiszta ének irányába tett próbálkozásai.

Aki pedig a cím alapján (vagy a klipet látva) rögtön a fejéhez kapott, hogy hát ennek biztos köze van a Berserk mangához és animéhez, az bizony eltalálta a dolgot. Ez nem is annyira meglepő a modern deathcore-bandáknál, hogy dalokat meg néha teljes lemezeket képesek felhúzni Kentaro Miura erőszakos fantasy-művére.