Több mint 350 zenekaros cuccot húzhatsz be a 2024-es Jótékonysági Merch Liciten

A BARhole Music klubbal, a Mögött bloggal és a Hajdu Andorral összefogva 2024-ben is megrendezzük a Jótékonysági Merch Licitet, aminek bevételével idén a Maradjatok Gyerekek Alapítvány csapatának munkáját támogatjuk. Némi késéssel ugyan, de végre elindult a licit érdemi része, a tényleges online árverés a BARhole facebook-oldalán.

Több mint 350 cucc várja, hogy lecsapj rájuk, használtak és zsír új motyók egyaránt.

Idén is volt pár hazai zenekar, akik felajánlották néhány saját cuccukat jótékony célra, nekik külön hálával tartozunk: Cojones, Concrete, Eagle Has Landed, Fattyú, Ghost Toast, Rém, Slowmesh, Sollen – meg persze ott vannak azok a bandák is, akik még az előző években dobtak be annyi motyót, hogy idénre is jutott belőle, pl. Petofi, Hanoi. Valamint extra különleges köszönetet érdemel az is, hogy

két fővárosi koncertszervező, a Cudi Purci és a Keserv booking egyaránt felkínált egy-egy, az összes 2025-ös bulijukra szóló bérletet.

Az indulás késését okozó technikai nyomorokat pedig ezúton köszönjük a facebooknak, emiatt nincs teljesen átlátható abécésorrend sem az albumban, ezt igyekszünk orvosolni, bár egyelőre nemigen hagyja a rendszer.

A licit menete és szabályai idén is tök egyszerűek:

  • az árverés teljesen nyilvános, bárki pályázhat bármire
  • kommenteld be egy adott dologra, hogy mennyit adnál érte
  • ha a végén te mondtad valamire a legnagyobb összeget, tied lesz a cucc
  • a licitlépcső mindig 500 forint – tehát az utolsó licitálónál minimum 500-zal többet kell ajánlanod.
  • mielőtt licitálsz, érdemes beállítani, hogy az összes komment jelenjen meg, nehogy elkerülje a figyelmed, ha valaki valamiért már többet is ajánlott.
  • minden darabhoz egyetlen kép tartozik. A kép leírásában szerepelnek a darab adatai. Ha valaminek a hátán, oldalán stb. is van minta, azt az adott kép alá rakjuk kommentben.

A licit határideje október 27., déli 12:00.

A cuccokat október 31-én este a BARhole Music Halloween partyján lehet majd átvenni és kifizetni. Emellett azokat a darabokat, amikre itt a posztban nem érkezik ajánlat, helyben is meg lehet majd venni. Az átadó után pedig egész éjjel tartó NuSkull DJ szettel is készülünk. Ha erre a bulira nem tudsz lejönni, később is átveheted a zsákmányod a BARhole-ban, vagy megbeszélés szerint postázzuk.

Fotó: Légrádi Enikő